Winteractiviteiten jeugdafdeling Toxandria en VIOS '38

08-01-2023
Tijdens de kerstvakantie heeft de jeugd van Toxandria bepaald niet stil gezeten. De jongste teams hebben hun voetbalskills mogen vertonen tijdens een dagje indoorvoetballen in de sporthal in Oeffelt.
 
Op 7 januari was de jaarlijkse appelactie van de jeugdafdeling van Toxandria. Vorig jaar werd een recordaantal zakken verkocht van 361. De lat lag dus hoog om dit aantal te evenaren. Dit jaar werden maar liefst 366 zakken frisse appeltjes verkocht door de kanjers van de JO7-JO13! Op naar 2024 en wie weet gaat er weer een appelrecord sneuvelen. Zie voor een verslag ook het nieuwsitem op de website.
 
Ook op 7 januari vond het Playstation FIFA toernooi van Toxandria en VIOS ‘38 plaats voor  de oudere jeugd. De samengestelde VIOS-Toxandria teams konden deze middag hun gametechnieken showen in verschillende potjes FIFA op de Playstation. In een goed gevulde kantine in Beugen werd in verschillende poules een felle strijd gestreden om de felbegeerde eerste plaats. Na afloop was er nog een prijs voor de deelnemers. Wij willen de organisatie hartelijk danken voor dit leuke gezamenlijke evenement!
 
En dan volgt op 14 januari nog samen met VIOS ’38 het spectaculaire speedsoccer toernooi in Goch voor de JO8 tot en met de JO19. Voor de allerjongsten is dit zaalvoetbaltoernooi in de sportzaal in Beugen.
 
Kortom: actie en sensatie genoeg voor onze jeugdleden tijdens de winterstop rondom de velden van VIOS ’38 en Toxandria! Veel plezier allemaal en mocht je nog geen lid van Toxandria zijn maar dit ook allemaal mee willen maken: meld je dan nu aan als lid. Zie de homepage voor de link naar het aanmeldformulier.

Jeugdcommissie Toxandria
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties