Wim Melssen wint Toxandria WK 2022 Spel

22-12-2022
Het WK voetbal 2022 in Qatar ligt al weer een paar dagen achter ons. De finale tussen Frankrijk en Argentinië kwam pas laat op gang. Argentinië leek een gemakkelijke middag te hebben, maar vergiste zich in de veerkracht van de regerend kampioen. Uit geslagen positie kwamen Les Bleus binnen 2 minuten langszij, waardoor een verlenging noodzakelijk werd. Ook daarin kwam Frankrijk op achterstand en ook daarin maakte Mbappé weer de gelijkmaker. Het was uiteindelijk niet voldoende, want Argentinië nam de strafschoppen beter, waardoor Lionel Messi zijn grote droom eindelijk uit zag komen: wereldkampioen.

Een maand lang volgden een kleine 500 deelnemers het WK met meer dan gemiddelde belangstelling op de voet. Zij waagden zich namelijk in ons Toxandria WK 2022 Spel weer aan het voorspellen van de uitslagen en de landen die verder zouden komen in het toernooi. Dat geeft een WK (of EK), ook bij de wedstrijden waarin het Nederlands elftal niet speelt, extra spanning. Daarbij is de doelstelling van alle deelnemers gelijk: het veroveren van een plaats bij de eerste 50 -het liefst de eerste positie- en daarmee een prijs pakken uit het geweldige prijzenpakket van 50 prijzen. Daarbij waren er dit jaar ook nog eens 23 dagprijzen (een rvs flesopener van het Toxandria logo) te winnen en werden voor aanvang van het WK ook nog 10 sets met 3 supportersshirts van Budweiser verloot.

Het was na een spannende strijd uiteindelijk Wim Melssen uit Boxmeer die de meeste punten wist te vergaren en er zo met de hoofdprijs van 500 euro vandoor ging. Voor Wim was het niet de eerste keer dat hij meedeed aan onze voetbalpool. Ook in 2018 viel Wim al in de prijzen bij Toxandria. Ditmaal had hij een erg gelukkige hand (of is het voetbalkennis?) bij zijn voorspellingen. Wim vulde maar liefst 10 formulieren in en wist met 4 deelnames daarvan in de prijzen te vallen: 50ste, 28ste, 18e en de hoofdprijs, een bedrag van 500 euro beschikbaar gesteld door Willems Logistics Rijkevoort. Bij elkaar goed voor het fantastische bedrag van 650 euro. Wim mag zich met recht een “meestervoorspeller” noemen. Hij houdt van het meespelen aan voetbalpools en wielerpools, waarbij hij ook al eens als winnaar een fiets won. Gevraagd naar het geheim van zijn voorspellingen aan onze pool, antwoordt Wim dat hij zich vooraf zorgvuldig inleest in de kwaliteiten en vorm van alle teams en dat hij op basis daarvan tot zijn prognoses komt. Hij gokte op Brazilië, Argentinië en Frankrijk als finalisten. Met Wim velen. Daarvoor wist hij echter net wat beter de uitslagen en landen goed te voorspellen, wat uiteindelijk resulteerde in de eerste plaats in ons Toxandria WK 2022 Spel. Daar kwam hij pas na de finale achter. Alle mailupdates vanuit de organisatie gedurende het toernooi liet Wim bewust aan zich voorbij gaan, omdat hij dan niet meer rustig naar het voetbal kan kijken. Hij zag pas in de laatste mail dat zijn positie van 1 naar 1 was gegaan en concludeerde toen dat hij van alle deelnemers de beste vooruitziende blik had gehad dit WK. Proficiat Wim!

Vanaf deze plaats willen we alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname aan onze WK pool 2022. Natuurlijk hopen we iedereen weer terug te zien voor de pool van het EK 2024, die georganiseerd wordt door Duitsland (en gelukkig weer in de zomer, juni-juli). Achter de schermen zijn we al gestart met de voorbereidingen, door onder meer te kijken hoe we het spelelement nog verder kunnen verbeteren, door in 2024 bijvoorbeeld ook met teams mee te kunnen spelen.

Ook een heel groot woord van dank aan al onze sponsoren. Dankzij het overweldigende prijzenpakket, beschikbaar gesteld door al onze sponsors, mochten we ook deze editie van onze voetbalpool weer vele honderden deelnemers verwelkomen. Je vindt al deze geweldige sponsors onder de gelijknamige button op de homepage van onze spelsite: www.toxandria.info. Bedankt daarvoor! Het levert Toxandria weer een mooi bedrag op voor het spaarpotje, wat meer dan welkom is in deze dure tijden voor sportverenigingen.

Ook voor ons als organisatie zit het erop. We hopen dat we alle deelnemers extra spanning en kijkplezier hebben gegeven gedurende dit WK. Vanaf deze plaats willen we alle 83 (!) prijswinnaars -dit keer zelfs afkomstig uit Singapore en Tanzania- van harte feliciteren met hun gewonnen prijs. Graag tot ziens in 2024! Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De organisatie 
    

P.S. Heb je vragen, tips of opmerkingen, stuur ze dan naar info@toxandria.info.
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties