Weer recordverkoop met appelactie jeugdafdeling

08-01-2023
Zaterdagmorgen 7 januari heeft de jaarlijkse appelactie van Toxandria weer plaatsgevonden. Vorig jaar werd een recordaantal zakken verkocht van 361. De lat lag dit jaar dus hoog om dit aantal te evenaren of misschien wel te overtreffen.
Vol goede moed vertrokken de kinderen met hun chauffeurs en een auto vol appeltjes van Van Welie het dorp in. De vitamientjes vonden gretig aftrek. Maar liefst 366 zakken met frisse, verse appels werden verkocht door de kanjers van de JO7-JO13. Maar ook een los zakcentje voor de club werd aan de kinderen overhandigd op sommige adressen, of wat lekkers voor de harde werkers. Kortom: de appelactie leeft in Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert!
Een groot woord van dank namens de club aan de organisatie van de appelactie vanuit de jeugdcommissie, aan de extra vrijwilligers die ons ook dit jaar weer hielpen, de oplettende chauffeurs, de kopers van de appels, leverancier Spar Max, producent Van Welie voor de snelle extra aanvoer van appels, omdat we dit jaar toch weer appels tekort bleken te hebben, maar natuurlijk vooral onze jeugdige topverkopers!

Op naar 2024! Wie weet gaat er weer een appelrecord sneuvelen.
 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties