Vanaf 1 februari weer jeugdtrainingen

25-01-2021
Na rijp beraad en een zorgvuldige afweging van alle voors en tegens, hebben we vandaag besloten om vanaf a.s. maandag 1 februari de jeugdtrainingen weer te gaan herstarten. Daarmee heeft de winterstop iets langer geduurd dan we gehoopt hadden, maar door de huidige omstandigheden zagen we ons daartoe min of meer gedwongen.
Maandag a.s. zullen we dus, natuurlijk volgens de nog altijd geldende en ongewijzigde "spelregels" van de overheid en KNVB voor jeugdtrainingen, de voetbalschoenen en de trainingsballen weer uit het vet halen. We maken daarbij nog wel een kleine kanttekening: de trainers van de teams moeten zelf ook achter dit besluit staan. Trainers die nog niet willen herstarten hebben het volste recht daartoe. De kleedlokalen en kantine blijven gesloten. Ouders mogen het sportpark niet betreden.
Voor wat betreft de frequentie van de trainingen, bepalen de trainers van de JO9, 10, 11 en 13 of dit eenmaal of tweemaal per week zal zijn voorlopig. De samengestelde teams JO15-1, JO15-2, JO17-1 en JO17-2 trainen vooralsnog eenmaal per week, te beginnen volgende week in Beugen, de week daarna in Rijkevoort, dan weer bij VIOS '38 enzovoorts. De verdere details zullen de trainers met de spelers via de teamapps delen. Ook natuurlijk vanwege de aanvangs- en eindtijd van de trainingen vanwege de geldende avondklok.
De JO19 valt helaas nog steeds buiten de boot, aangezien vanaf 18 jaar (nog) niet gesport mag worden in teamverband. De spelers van de JO19 van 17 jaar mogen ook nu weer bij de JO17 aansluiten voor de training.  
Voor wat betreft de doorgang van het evenement "De beste jeugdspelers van Nederland" 6 februari, valt begin volgende week het besluit van de organisatie. Dit zullen we dan direct bekend maken. Mocht deze dag niet doorgaan op 6 februari, dan wordt het in ieder geval later alsnog op de agenda gezet. Het gaat dus zowiezo door; wanneer weten we komende week. 

UPDATE 24 FEBRUARI

Vanaf 3 maart mag ook de JO19-1 weer als team trainen. De samengestelde teams JO15-1, JO15-2, JO17-1 en JO17-2 trainen vanaf 1 maart ook weer tweemaal per week. In de diverse teamapps zal per team bekend gemaakt worden op welke dagen en tijden (i.v.m. de avondklok) en op welke locatie (dit betreft JO15's en JO17's) er getraind zal worden. Natuurlijk blijven ook alle huidige coronaregels van kracht.

Jeugdcommissie Toxandria

 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties