Vacatures jeugdtrainers JO15-JO17-JO19

07-05-2020
Toxandria is een bloeiende voetbalvereniging uit Rijkevoort en kent een plezierige sfeer. Bij Toxandria streven we altijd naar een gezonde combi van recreatief en prestatief voetbal. Op beide gebieden wil de club zich voortdurend ontwikkelen door de voetbalontwikkeling voor alle voetballers te organiseren. Plezier in het voetbal en ontwikkeling van de spelers staan voorop.  
 
Wij zijn voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar diverse
 
jeugdtrainers JO15/JO17/JO19

Wat wij zoeken:
De trainers die wij zoeken beschikken over het vakmanschap en de vaardigheden om plezier in het voetbal over te brengen en spelers individueel en als team beter te maken. Heb je wel een ruime voetbalervaring maar (nog) geen trainersdiploma, ook dan nodigen we je uit om te reageren. Naast het opdoen van ervaring in het trainersvak, biedt Toxandria de mogelijkheid om je trainersdiploma te behalen en ontvang je een vergoeding voor je werkzaamheden voor onze voetbaljeugd.

Verder vragen wij het volgende:
  • Trainer/coach verzorgt 2 keer per week de trainingen (dag en tijd in overleg) en begeleidt het elftal tijdens de wedstrijden op zaterdag.
  • Basisvaardigheden: communicatief vaardig, enthousiast, betrokken en gedreven.
  • Contactuele vaardigheden richting spelers, ouders, collega-jeugdtrainers en begeleiders.
  • Trainer/coach is zich bewust van zijn voorbeeldfunctie en draagt de club op een positieve en enthousiaste wijze uit naar buiten.
  • Oog voor de cultuur van onze vereniging.
  • Periodiek overleg met andere jeugdtrainers (en voor de JO19 met de twee senioren-selectietrainers) over de ontwikkeling van het team en de individuele spelers.
  • Goede eigen voetbalvaardigheid is een pré.
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacatures, mail dan z.s.m. naar Robert van Lieshout (Hoofd Technische Commissie Jeugdafdeling), robertvanlieshout@toxandria.com.

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties