Toxandria WK 2022 Spel met heel veel prijzen

24-10-2022
Voetbalvereniging Toxandria organiseert in 2022 al weer voor de twaalfde keer een groots opgezet poolspel met het EK/WK voetbal. Op 20 november om 17:00 uur begint het WK in Qatar met de openingswedstrijd tussen Qatar en Ecuador. Bondscoach Louis van Gaal gaat zijn manschappen de komende weken klaarstomen voor een hopelijk wervelend optreden op het hoogste voetbalpodium. Ditmaal niet in de zomer, maar in de winter. 

Meedoen aan het Toxandria WK 2022 Spel is heel simpel. Ga naar www.toxandria.info en vul online het deelnameformulier in. Voor maar € 6,00 ding je dan al mee naar een van de maar liefst 50 prijzen uit het prijzenpakket van ruim € 4.000,00 waaronder de hoofdprijs van € 500,00. Daarnaast verloten we elke wedstrijddag onder alle deelnemers een originele flesopener t.w.v. €  10,00. Ook deze editie zullen wij je dagelijks via de e-mail op de hoogte houden van de door jou behaalde punten en de tussenstand van het Toxandria WK 2022 Spel.

Wil je tijdens het komende WK in Qatar de spanning van jouw voorspellingen in het WK 2022 Spel voelen en meedingen naar een van de 73 prijzen, vul dan voor 20 november 16:00 uur via www.toxandria.info jouw deelnameformulier in. Maar vaker meedoen mag natuurlijk ook…

Natuurlijk verwachten we van alle leden van Toxandria dat ze zelf meedoen aan het WK Spel van hun eigen cluppie. Maar we verwachten ook dat jullie proberen om collega’s, familieleden, buren, vrienden en bekenden enthousiast te maken om mee te doen. Elke deelnemer levert de club weer een mooi bedrag op. Samen gaan we weer een groot succes maken ons inmiddels regionaal bekende WK Spel, zodat we opnieuw minstens 500 deelnemers kunnen verwelkomen. Voor teamleiders van jeugd en senioren zijn er WK-flyers beschikbaar die bij uitwedstrijden in de kantine van de tegenstander kunnen worden achtergelaten. Voor de overige leden liggen er ook WK-flyers in de kantine die je kunt gebruiken voor je eigen kennissenkring. Neem ze mee en deel ze uit.

Speel mee en win! 

Organisatie Toxandria WK 2022 Spel
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties