Toxandria robotiseert

07-04-2023
De oplettende bezoeker aan sportpark Kampzicht heeft het misschien al gezien: onze voetbalvelden worden sinds kort niet meer wekelijks met een zitmaaier gemaaid, maar dagelijks -of wanneer het nodig is- met een robotmaaier. Zo gaat Toxandria met de tijd mee. Daardoor liggen onze grasmatten er altijd fris en kort geschoren bij, wat vooral voor de technisch vaardige spelers een mooie bijkomstigheid is. De club bespaart er (als de investering is terugverdiend) geld mee. Win-win dus. Nog een prettige bijkomstigheid: de maaier heeft de oranje clubkleuren van Toxandria.

Bedankt leverancier Brienen Mechanisatie uit Beugen voor de goede service en fijne samenwerking! 

P.S. 1: Overbodig om te vermelden dat we verwachten dat iedereen de robotmaaier met rust laat en er niet aan gaat zitten. Het is een kostbaar apparaat om te repareren en weghalen heeft geen zin: hij heeft een unieke koppeling met een app en is voor derden onbruikbaar.
P.S. 2: Nogmaals een vriendelijk maar dringend beroep op alle trainers/leiders om na wedstrijden en trainingen de doeltjes van het veld te halen. De maaier herkent de netten niet als zodanig en loopt daarin vast. Gevolg: weer een duur net kapot. Bij voorbaat dank. 


Bestuur Toxandria
 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties