Toxandria bedankt Rabo ClubSupport en stemmers

17-11-2021
Volgens de Rabobank verdient iedereen een club. Een club is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de bank clubs met kennis, netwerk en geld. Als Rabobank-lid kon je onlangs stemmen welke clubs de Rabobank een financieel steuntje in de rug mocht geven. 'Goed voor de club en geweldig voor de buurt', aldus de Rabo.
 
Toxandria doet veel aan energiebesparende maatregelen op het sportpark, zoals led-verlichting op de trainingsvelden en zonnepanelen op het dak van het clubgebouw. Deze duurzame investeringen zijn  mede gerealiseerd met bijdragen van de Rabobank. 
 
Ons bestedingsdoel van de Rabo ClubSupport dit jaar was de aanschaf van een ontijzeringsmachine om het aanwezige ijzer uit het grondwater te filteren, zodat we met goed en kleurloos water de velden kunnen besproeien. Dit zonder dat we de reclameborden en de goals hoeven te verwijderen of helemaal in moeten pakken in plastic. We moeten dat elke zomer weer doen, omdat anders het roestwater al onze kostbare materialen bruin kleurt. Deze roestaanslag is bijna niet meer te verwijderen is. Met deze machine is dit probleem grotendeels opgelost.
 
Dankzij jullie stemmen mag Toxandria het prachtige bedrag van € 794,36 in ontvangst nemen. Bedankt Rabobank, maar natuurlijk ook alle stemmers op onze club!
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties