Steef Peters tekent jaar bij

18-01-2022
Steef Peters zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer bij de selectie van Toxandria zijn. Hoewel het vlaggenschip van Toxandria op dit moment de rode lantaarn in de 4e klasse in handen heeft, hebben zowel spelersgroep als het bestuur volop vertrouwen in de visie en aanpak van Steef om degradatie te ontlopen. In een klasse waarin de onderlinge verschillen erg klein zijn en bijna alle clubs aan elkaar gewaagd, zit het eerste team van Toxandria momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De complimenten van de tegenstanders in de tot nu toe gespeelde wedstrijden leiden echter niet tot punten. Bij Toxandria is iedereen ervan overtuigd dat die punten gaan komen in het vervolg van de competitie (in de hoop dat het wedstrijdprogramma binnenkort een vervolg gaat krijgen). 
Naast Steef Peters zal ook Gerard Kuijpers komend seizoen nadrukkelijk bij de begeleiding van het eerste elftal van Toxandria betrokken blijven. Daarnaast keert Millenaar John Veld na een afwezigheid van 4 jaar weer terug op 'het vertrouwde nest', waar hij in het verleden zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend. John zal in het nieuwe seizoen naast Steef als assistent-trainer bij de selectie actief zijn en daarnaast de coaching van het tweede elftal gaan verzorgen.
We wensen de technische staf vanaf deze plaats vast veel succes voor komend seizoen, maar gaan eerst het huidige seizoen positief afsluiten.    

Bestuur Toxandria   
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties