ST VIOS '38/Toxandria JO15-1 kampioen

15-05-2022

Zaterdag 14 mei speelde het combinatieteam ST VIOS’38/Toxandria JO15-1 hun kampioenswedstrijd. Er moest op z’n minst gelijk gespeeld worden om de felbegeerde titel binnen te slepen.                                  
ST Maasduinen, de nummer drie op de ranglijst was de tegenstander van deze dag. Op een zonovergoten veld in Siebengewald was het goed toeven langs de lijn voor de meegereisde supporters uit Beugen en Rijkevoort. Al snel werd de score geopend en de 0-1 was een feit. Het team Maasduinen bood de nodige tegenstand en een enkele keer werd het zelfs gevaarlijk op Beugen/Rijkevoortse kant maar de keeper speelde een prima wedstrijd en hield de goal schoon. Er volgden nog 4 doelpunten in het voordeel van VIOS’38/Toxandria. Met een 0-5 voorsprong en nog enkele minuten op de klok begon het legioen langs de lijn alvast een voorzichtig feestje te bouwen op de uit de partybox galmende klanken van de Snollebollekes.

Na het laatste fluitsignaal volgde de ontlading en kwam bij de spelers ook het besef dat het kampioenschap 2022 een feit was! Met de champagnefles aan de mond (corona lijkt voorbij) , kampioensshirt aan, medaille om en gehuld in dikke oranje en gele rook werd het alvast een klein feestje op het Siebengewaldse veld. 
Volgende week volgt de laatste wedstijd van de competitie, thuis op 
Beugense bodem en waarschijnlijk krijgt het kampioensfeestje dan nog een mooi vervolg !

Geweldig gedaan jongens, trainers en leiders; van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende kampioenschap!

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties