Spaaractie bij SPAR Kuijpers voor Rijkevoortse verenigingsleven

02-02-2022
Van 7 februari tot en met 10 april houdt SPAR Kuijpers een actie speciaal bestemd voor verenigingen, clubs, bonden en stichtingen binnen Rijkevoort. Bij iedere 5 euro aan besteding bij SPAR Kuijpers (uitgezonderd tabak, postzegels, telefoon- en cadeaukaarten, tariefzakken, genees- middelen, statiegeld en opvolgmelk) ontvang je een zegel. Plak deze zegel op een spaarkaart en vermeld daarop de te sponsoren vereniging. Dat zou natuurlijk ons aller Toxandria kunnen zijn, want ook wij doen graag mee aan deze fantastische spaaractie van onze lokale buurtsuper en tevens fine food  hofleverancier van onze club.
 
Bij 40 zegels is de spaarkaart vol en doe je deze in de speciale inzamelbus in de winkel. De vereniging die op 10 april de meeste volle spaarkaarten heeft, ontvangt een bedrag van 500 euro voor de verenigingskas. De 2e plaats is goed voor 250 euro en de 3e plaats krijgt 125 euro. Daarnaast worden er in de spaarperiode ook 8 weekprijzen van elk 50 euro ter beschikking gesteld. Deze zijn voor de vereniging die in die week de meeste volle spaarkaarten scoort. Weekprijzen zijn uitsluitend te winnen door een vereniging die niet eindigt als nummer 1, 2 of 3 in de eindrangschikking. Bovendien kan elke vereniging maximaal 2 weekprijzen in de wacht slepen. Daarmee maken ook de wat minder grote verenigingen kans om een geldprijs te winnen.
 
Een complete lijst met deelnemende verenigingen zal via de Dorpswijzer bekend gemaakt worden. Door de coronacrisis hebben veel verenigingen een zware tijd achter de rug. Sommige verenigingen zijn leden verloren, andere hebben financiële tegenslagen gehad doordat ze niet konden of mochten optreden. Bij weer anderen is gewoon sprake van verminderd enthousiasme en motivatie.
 
Met deze spaaractie voor verenigingen laat SPAR Kuijpers zien midden in de Rijkevoortse samenleving te staan, waarbij het motto is: steun jij SPAR Kuijpers, dan steunt SPAR Kuijpers jouw vereniging. Het wel of niet winnen van een geldprijs heb je dus ook deels zelf in de hand, waarbij samenwerking en creativiteit van de verenigingsleden onmisbaar is. Laten we als Toxandria er samen met team SPAR Kuijpers een spetterende actie van te maken voor alle verenigingen van Rijkevoort!

Bedankt SPAR Kuijpers voor deze mooie dorpsactie! 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties