Schema kantinedienst op zaterdagen

29-10-2022
Kantineschema periode 2 (5 november tot en met 17 december ) 
 
Zoals inmiddels alle zaterdagochtendbezoekers aan sportpark Kampzicht wel hebben ervaren, is onze kantine helaas al enkele weken ’s morgens gesloten. De reden daarvoor is het ontbreken van voldoende kantinepersoneel om de kantine ook in de ochtend te openen. In de middag (vanaf 12.00 uur) kunnen we de kantine wél openen.
Ook het bestuur betreurt deze situatie uiteraard ten zeerste en gunt zowel ouders, bezoekers maar vooral ook onze jongste jeugdspelers een verblijf in de kantine voor, tijdens en/of na de wedstrijd.
Daarom is besloten om per november te gaan werken met kantine diensten, waarbij de ouders gedurende de ochtend de kantine beheren, dit volgens onderstaande opzet.

-        Tijdens de kantinedienst draaien 2 ouders gezamenlijk de dienst. Per team kan onderling worden afgestemd of de dienst 1 uur duurt (6 ouders nodig); 1,5 uur duurt (4 ouders nodig) of 3 uur duurt (2 ouders nodig).  In het schema gaan we uit van een dienst per team.
-        De kantine wordt geopend bij aanvang kantinedienst door een bestuurslid met daarbij een korte praktische instructie door het bestuurslid die opent. 
-        Tijdens de ochtend hoeft er alleen drank (koffie, thee, ranja, fris) te worden verstrekt (geen eten).
-        Als er geen ouders aanwezig zijn voor de kantinedienst, blijft de kantine helaas gesloten. 

We hebben er alle vertrouwen dat de ouders van onze jeugdspelers hun verantwoordelijkheid nemen om onze club ook voor wat betreft de kantine overeind te houden en dat we op deze manier een passende oplossing bieden voor de gasten van onze voetbalclub op de zaterdagochtend. Bij voorbaat dank voor jullie medewerking. En mocht iemand naar aanleiding van deze opzet denken: “Goh, ik zou eigenlijk best wel op de zaterdagochtenden vast in de kantine willen staan voor die paar uurtjes”, dan horen we dat natuurlijk graag, Jullie weten ons te vinden (op het sportpark, telefoon, mail).  

Bestuur Toxandria 
 
Datum Team Aanvang  Openen (bestuur ) 
05-11-2022 JO8 9.00 uur  Cees de Wit 
12-11-2022 JO9-1 9.00 uur Frans Janssen 
19-11-2022 JO11 11.00 uur  René Verkuijlen 
26-11-2022 JO9-2 9.00 uur Bart Jonkers
10-12-2022 JO12 9.00 uur Bas Brienen
 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties