Rabo ClubSupport 2023

02-09-2023
Iedereen verdient een club, vindt de Rabobank. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de bank graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs in je buurt. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor de clubs en geweldig voor de samenleving. Als coöperatieve bank geeft de Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan verenigingen en zet de bank hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Als lid van de Rabobank mag je dus meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven de bank ondersteunt.

Ook Toxandria heeft zich dit jaar weer aangemeld voor de Rabo ClubSupport. Dankzij de bijdragen die we de afgelopen jaren van de Rabobank hebben ontvangen, hebben we noodzakelijke investeringen kunnen doen om onze club een plek te laten zijn, waar heel veel inwoners van Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert (en een paar van daarbuiten) wekelijks heel veel plezier beleven. Van jong (JO7) tot ouder (senioren), nog ouder (veteranen) of nóg ouder (walking football).

Stem daarom als Rabo-lid van 4 tot en met 26 september op Toxandria. Het bedrag wat we uiteindelijk ontvangen gebruiken we voor de aanschaf van een nieuwe (tweedehands) zitgrasmaaier. De huidige grasmaaier is versleten en moet nodig vervangen worden. Met de zitmaaier maait onze onderhoudsploeg elke maandag alle plekjes waar de robotmaaier niet kan komen. Opdat ons sportpark er elk weekend weer spik en span bijligt.

Stem ClubSupport, stem Toxandria. Alvast bedankt voor jullie support van onze club, van Ons Toxandria. 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties