Programma Nieuwjaarsreceptie 2023

29-12-2022
Het jaar 2022 zit er weer bijna op. Het nieuwe jaar staat voor de deur. De nieuwe start van het jaar -en daarmee ook van de tweede competitiehelft- wordt traditiegetrouw afgetrapt op de Nieuwjaarsreceptie van Toxandria. Deze vindt op zondag 8 januari vanaf 14.00 uur plaats in kantine Kampzicht (waar anders...). De organisatie van deze eerste festiviteit in 2023 (dat er nog vele mogen volgen!) ligt in de ervaren handen van Toxandria 1. 

Begonnen wordt om 14.00 uur met het altijd supergezellige en spannende bierpongspel. Daarbij worden 2 teams van 2 spelers gevormd aan een langwerpige tafel. Aan beide kanten van de tafel wordt een piramide gemaakt van 4 rijen American Cups, van 4 naar 1 beker. Om beurten gooien beide teams het balletje naar de cups van de tegenstander. Wanneer van een team alle cups zijn geraakt, wint het andere team. Daarbij dient de inhoud van de cups meestal te worden genuttigd door de deelnemers. Dat wil je niet missen! Speel mee en toon je bierpongkwaliteiten. Aanmelden voor het bierpongtoernooi kan tot 7 januari per mail via info@toxandria.com en is natuurlijk gratis. Vermeld daarbij je teamnaam en de namen van de 2 spelers van je team. Doe jij ook mee en wordt jij de nieuwe bierpongkampioen van Toxandria met je bierpongpartner? 

Na het bierpongen, gaan we rond de klok van 16.00 uur beginnen met het officiële deel van de nieuwjaarsborrel. Eerst worden alle jubilarissen gehuldigd voor hun 25-, 40- of 50- jarig lidmaatschap Of hebben we nog meer jubilarissen dit jaar...? Daarna volgt de bekendmaking van de Aanmoedigingsprijs 2022 en van de Toxandriaan van het Jaar 2022. Wie gaan Niels Welten en André van Lankveld opvolgen? Beleef het allemaal mee op zondag 8 januari in het altijd weer sfeervolle clubhuis van Toxandria! 

Als de huldigingen achter de rug zijn, gaan we nog gezellig met z'n allen naborrelen en proosten op een gezond, sportief en succesvol 2023 bij Toxandria.

Tot 8 januari dus! 

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties