Programma jubileumweekend 28 en 29 mei

08-04-2022
Toxandria was jarig! En niet zomaar jarig.... Toxandria is in 2021 90 jaren jong geworden. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Of beter: moest gevierd worden vorig jaar. Maar helaas mochten we toen geen feestjes vieren vanwege de corona-maatregelen en moesten we ons jubileum noodgedwongen uitstellen. Nu is dat anders, dus gaan we in het weekend van 28 en 29 mei alsnog de slingers ophangen, de bloemen buiten zetten en proosten op de 90ste verjaardag van onze voetbalclub. 

Het programma voor het feestweekend:
Zaterdag 28 mei
De voetbaljeugd van Toxandria van de elftallen JO13, JO15, JO16, MO17, JO17 en JO19 zal vanuit Rijkevoort met een touringcarbus naar attractiepark Toverland in Sevenum afreizen. Vertrek om 10.00 uur. De bus zal om 18.00 uur weer huiswaarts keren vanuit Toverland. Dat belooft een geweldige dag te worden vol actie, spanning en sensatie in het attractiepark! De jeugdleiders zullen de aanmeldformulieren verspreiden. 

's Avonds zal dorpshuis De Poel om 20.30 uur haar deuren openen voor alle seniorenleden, vrijwilligers, sponsors en alle partners voor een heerlijk avondje ouderwets feesten onder het genot van een drankje en lekkere dansmuziek van feestband Fake Grass, met natuurlijk een grote Rijkevoortse inbreng. De avond zal om 01.30 uur afgelopen zijn. Dat is ook een mooie tijd om huiswaarts te keren, want ook de zondag gaan we volop feest vieren bij Toxandria.

Zondag 29 mei
Kantine Kampzicht wordt deze zondag het decor van een gezellig samenzijn met alle clubgenoten, vrijwilligers en natuurlijk hun partners. In 2021 en 2022 kon de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie geen doorgang vinden, dus hebben we dit traditionele feestje nog altijd (dubbel) tegoed. Ons jubileumfeest is de ideale gelegenheid voor dit uitgestelde clubfeest. De jubilarissen van 2020 en 2021 worden op 29 mei gehuldigd, de Toxandriaan van het Jaar 2021 wordt onthuld evenals de winnaar van de Aanmoedigingsprijs. Ook zal de redactie van clubblad Kikkerleer de speciale jubileumuitgave van Kikkerleer officieel presenteren en uitreiken. Bovendien hoeven we geen honger te lijden deze middag: de frituur zal onze hongerige magen en maagjes goed vullen. Reden genoeg voor een bezoek aan ons clubhuis dus vanaf 14.00 uur!   

Voor de jongste jeugd vanaf de JO7 zullen van 15.00 tot 17.00 uur diverse supervette spellen van FunPro op het hoofdveld worden opgesteld (of beter gezegd: worden opgeblazen). Succes verzekerd gedurende 2 intensieve uren voor onze voetbalkroost, terwijl paps en mams gezellig boven in de kantine een oogje in het zeil kunnen houden, al nippend aan een drankje. 

We hebben er nu al zin in en hopen jullie allemaal te mogen begroeten in het jubileumweekend!

Bestuur Toxandria 

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties