Programma jubileumweekend 16 en 17 oktober

22-09-2021
Toxandria is jarig dit jaar! En niet zomaar jarig.... Toxandria is in 2021 90 jaren jong geworden. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Of beter: moest gevierd worden in mei. Maar helaas mochten we toen geen feestjes vieren vanwege de corona-maatregelen. Nu is dat anders, dus gaan we in het weekend van 16 en 17 oktober alsnog de slingers ophangen, de bloemen buiten zetten en proosten op de verjaardag van onze voetbalclub. 

Het programma voor het feestweekend:
Zaterdag 16 oktober
De voetbaljeugd van Toxandria van de elftallen JO13, JO15, JO17 en JO19 zal vanuit Rijkevoort met een touringcarbus naar attractiepark Toverland in Sevenum afreizen. Vertrek om 10.00 uur. De bus zal om 18.00 uur weer huiswaarts keren vanuit Toverland. Dat belooft een geweldige dag te worden vol actie, spanning en sensatie in het attractiepark! De jeugdleiders zullen de aanmeldformulieren verspreiden. 

's Avonds zal dorpshuis De Poel om 19.30 uur haar deuren openen voor alle seniorenleden, vrijwilligers, sponsors en alle partners voor een heerlijk avondje ouderwets feesten onder het genot van een drankje en lekkere dansmuziek van feestband Liquid Air. De avond zal om 00.00 uur afgelopen zijn, in lijn met de huidige corona-richtlijnen voor de horeca. Dat geldt ook voor de toegang. Deze is alleen voor gasten met geldige corona-app of negatief testbewijs. Hou daar rekening mee en zorg dat je jouw voorbereidingen hebt getroffen voor een fantastische feestavond.

Zondag 17 oktober
Kantine Kampzicht wordt deze zondag het decor van een gezellig samenzijn met alle clubgenoten, vrijwilligers en natuurlijk hun partners. Begin dit jaar kon de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie geen doorgang vinden, dus hebben we dit traditionele feestje nog altijd tegoed. Ons jubileumfeest is de ideale gelegenheid voor dit uitgestelde clubfeest. De jublilarissen worden op 17 oktober gehuldigd, de Toxandriaan van het Jaar 2020 wordt onthuld evenals de winnaar van de Aanmoedigingsprijs. Ook zal de redactie van clubblad Kikkerleer de speciale jubileumuitgave van Kikkerleer officieel presenteren en uitreiken. Bovendien hoeven we geen honger te lijden deze middag: de frituur zal onze hongerige magen en maagjes goed vullen. Reden genoeg voor een bezoek aan ons clubhuis dus vanaf 14.00 uur! Opnieuw zullen we ons uiteraard houden aan de geldende corona-regels.  

Voor de jongste jeugd vanaf de JO7 zullen van 15.00 tot 17.00 uur diverse supervette spellen van FunPro op het hoofdveld worden opgesteld (of beter gezegd: worden opgeblazen). Succes verzekerd gedurende 2 intensieve uren voor onze voetbalkroost, terwijl paps en mams gezellig boven in de kantine een oogje in het zeil kunnen houden, al nippend aan een drankje. 

We hebben er nu al zin in en hopen jullie allemaal te mogen begroeten in het jubileumweekend!

Bestuur Toxandria 


  

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties