Perry Maselaman verlengt bij JO19

22-04-2022
Deze week hebben we met onze huidige trainer/coach van Toxandria/VIOS '38 JO19-1, Perry Maselaman, overeenstemming bereikt over het verlengen van onze samenwerking komend seizoen 2022/2023.

Aan het begin van dit seizoen haalde Perry zijn voetbalschoenen weer uit de wilgen, waar hij ze enige tijd geleden aan opgehangen had. Onze oudste voetbaljeugd zat onverwacht zonder technische leiding en Perry ging, tot groot genoegen van heel Toxandria, in op het aanbod om de JO19-1 van Toxandria/VIOS te gaan trainen en coachen.

We kenden Perry natuurlijk uit een (licht)grijs Toxandria-verleden, toen Perry enkele seizoen de seniorenselectie van Toxandria onder zijn hoede had. Voor beide partijen was die voetbalrelatie destijds zo goed bevallen, dat we bij de competitiestart in 2021 weer graag met elkaar de samenwerking aan wilden gaan. Het resultaat van die verbintenis mag er zijn: onze JO19-1 voert momenteel -met nog 2 wedstrijden te gaan- de ranglijst aan. De gedrevenheid en het technische en tactische inzicht van Perry laat onze jeugd boven zichzelf uitstijgen. Daarom zijn we blij dat Perry, we mogen stellen als echte Toxandria-clubman, ook volgend jaar weer onze oudste voetbaljeugd gaat aansturen. 

Vanaf deze plaats vast veel sportief succes en plezier gewenst volgend seizoen. Maar eerst nog even het huidige seizoen goed afsluiten... 

 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties