Noodkreet jeugdbegeleiding 22-23

13-07-2022
Vorige week is de nieuwe indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Het zal niemand ontgaan zijn, dat er een groot aantal vacatures zijn in de begeleiding van onze jeugdteams. Een opsomming van het huidige tekort aan leiding voor komend voetbaljaar:

JO17-2: leiders
JO15-1: trainers
JO15-2: trainers en leiders
JO13-1: trainers en leiders
JO12-1: trainers
JO9-2: trainers en leiders
JO8-1: trainers en leiders
JO7-1: trainers en leiders

Nog nooit was het tekort aan begeleiding van onze voetbaljeugd zo groot. Veel posities zijn al ingevuld, heel veel posities echter nog niet. Het moge duidelijk zijn, dat er zonder begeleiding niet getraind kan worden en dat er op de zaterdag niet gevoetbald kan worden na de zomerstop. Het terugtrekken van teams is het laatste wat we willen doen. Het samenvoegen van teams tot meer dan 20 spelers is ook zeer ongewenst. Dus ouders, seniorenspelers, oud-voetballers, (oudere) jeugdspelers: laat onze mooi club niet verloren gaan en gun onze jeugd ook hun voetbalplezier! Het is tijd om op te staan voor Toxandria en enkele uren in de week aan onze jeugdige voetballers te besteden. 

Over je gewenste team en trainingstijden kan altijd overlegd worden. Robert van Lieshout stemt graag met je af wat de mogelijkheden zijn op telefoon 06-51 68 85 13. Dus kom op Toxandrianen en Rijkevoortenaren: laat onze jeugd niet in de kou staan! 

Jeugdcommissie 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties