Nieuwe wedstrijdsecretaris Toxandria!

14-07-2021
In de laatste bestuursvergadering van afgelopen seizoen heeft Berny Poorts aangegeven dat hij voor het volgende seizoen niet meer beschikbaar is als wedstrijdsecretaris.
Berny is begonnen in het seizoen 2015-2016 als wedstrijdsecretaris. Hij heeft zijn periode als wedstrijdsecretaris altijd met verve vervult. Zo legde Berny veel verantwoordelijkheden bij de leiders neer, door ze meer inspraak te geven. Dit werd door alle partijen als zeer prettig ervaren. Ook maakte Berny de ommezwaai mee van heel veel telefoonverkeer naar communicatie via de whatsapp-groepen, de wedstrijdzaken-app en voetbal.nl. Dit laatste ging met vallen en opstaan want zoals altijd had je te maken met de gebruikelijke kinderziektes. Maar Berny heeft ze allemaal overwonnen en heeft ons zo een gesmeerd lopende wedstrijdsecretariaat gegeven.
Berny was een fijn collegiaal bestuurslid en zeer prettig om mee samen te werken. Wij danken Berny dan ook voor zijn jarenlange inzet voor Toxandria. Op het bestuursuitje hebben we Berny met een mooi cadeau in het zonnetje gezet voor al zijn inspanningen als bestuurslid. Berny nogmaals bedankt.

Ondertussen hebben we de vacature van wedstrijdsecretaris kunnen invullen in de persoon van Rik Cuijpers. Rik gaat het jeugdwedstrijdsecretariaat combineren met het wedstrijdsecretariaat van de senioren. Hiermee zijn wij als bestuur zeer in onze nopjes. Wij wensen Rik veel succes met het invullen van deze taken. 

​Het bestuur
 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties