Jeugd Toxandria viert 90e verjaardag Toxandria in stijl

30-05-2022
In de vroege morgen van zaterdag 28 mei vertrok een touringcar gevuld met 50 Toxandria jeugdleden en begeleiding naar attractiepark Toverland in Sevenum. Na twee eerdere pogingen die vanwege de coronamaatregelen geen doorgang konden vinden, stonden nu eindelijk alle seinen op groen voor een intensief dagje pretpark voor onze oudste voetbaljeugd. Ter ere van het 90 jarig bestaan van Toxandria mochten de dames van MO17 en de jongens van JO19 tot en met JO13  een dag genieten van alle achtbanen en andere attracties die het park rijk is.
De weergoden waren Toxandria goed gezind; een lekker zonnetje en vooral geen regen maakten het verjaardagsfeestje compleet. Tegen 18 uur vertrok de bus weer richting Rijkevoort. Genoten en een leuke dag rijker, een mooi begin van een feestelijk Toxandria weekend.
Voor de jongere jeugdleden, JO11 en jonger en natuurlijk broertjes en zusjes, stonden op zondagmiddag een groot aantal spellen opgesteld (opgeblazen) op het hoofdveld van Toxandria. Springkussens, stormbanen, dartbord: er was voor ieder wat wils. Terwijl de ouders boven in de kantine genoten van een drankje, speelden de kids beneden dat het een lieve lust was. Ook nu was het weer ons weer positief gezind: het bleef ook zondagmiddag droog. Als kers op de taart was er ook nog een frietkar, zodat alle hongerige maagjes (en magen) gevuld konden worden met een lekker frietje en snack. Twee topdagen, met dank aan de vrijwilligers die het allemaal mogelijk hebben gemaakt. 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties