Herstart jeugdtrainingen uitgesteld

03-01-2021

Na de persconferentie van 12 januari hebben we als Toxandria, in overleg met VIOS’38 gezien de gezamenlijke trainingen van enkele teams, besloten om de trainingen van onze jeugdteams niet op te starten voor 25 januari. We volgen hiermee de lijn zoals die ook voor de scholen geldt, mede omdat het nu nog te onzeker is wat er de komende periode nog gaat gebeuren voor wat betreft de corona-regelgeving (zoals het eventueel instellen van een avondklok).

Hoofdboodschap van de regering was opnieuw om het aantal contactmomenten tussen mensen zoveel mogelijk te beperken, om de kans op besmetting met het coronavirus zoveel als mogelijk te verminderen.  

 

In de week voor 25 januari zullen we bekijken hoe de situatie dan is, of de (basis)scholen weer open gaan en wat dat betekent voor de trainingen van onze jeugdafdeling. Helaas moeten de spelers dus nog even geduld hebben. Graag zouden we liever vandaag dan morgen weer het veld opgaan, maar de huidige situatie dwingt ons om nog steeds pas op de plaats te maken. Onze spelers maar zeker ook onze vrijwilligers zijn ons erg kostbaar en we willen alles doen om iedereen gezond te houden in de huidige situatie. Elke vereniging neemt hierin zijn eigen verantwoordelijkheid. Wij ook. 

We vertrouwen op ieders begrip. 

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties