Geslaagde voetbalclinic

20-03-2021
Onder een stralende lentezon hebben onze jeugdspelers zaterdag 20 maart een leuke voetbalclinic van enkele spelers van de selectie (Toxandria 1 en 2) gehad. Al voor half tien stonden de eerste enthousiaste JO7-spelers te trappelen van ongeduld op sportpark Kampzicht. Het hoofdveld was deze week gerold, dus lag er superstrak bij voor deze leerzame dag. Eindelijk weer eens op zaterdag lekker met de bal bezig zijn!

De JO7 speelde twee wedstrijdjes, geholpen door Dave en Roel die probeerden onze jongste jeugdleden de fijne kneepjes van het vak spelenderwijs bij te brengen. Een uur later stroomde het hoofdveld vol met ruim 40 spelers van de JO9, JO10, JO11 en JO13. Een flinke club, die aan selectietrainer Steef liet zien dat er aan talent geen gebrek is bij Toxandria. Enthousiast werkten zij de 4 gevarieerde oefeningen af.

Na een korte pauze, zodat onze clinictrainers weer even op adem konden komen (ook zij hebben de laatste maanden niet veel meer aan hun conditie kunnen werken) en een bakkie koffie-to-go konden nuttigen, kwam het wat grotere geschut binnen de lijnen: de JO15. Ook vanuit VIOS '38 was een behoorlijk aantal spelers uit de samengestelde teams met het fietske naar Kampzicht afgereisd. Top mannen! 

De laatste groep vandaag bestond uit de lange mannen van de JO17 en JO19. Een twintigtal voetballiefhebbers werkte zich onder de warme voorjaarszon een uur lang in het zweet, of was ook hier een licht gebrek aan conditie de oorzaak van de rood aangelopen bollekes?

Hoe dan ook, het was een leerzame dag voor allemaal, met prachtig voetbalweer. De 
dorstlessende ranja na afloop vond gretig aftrek, net als de voorraad snoepzakken die -elk nadeel hep ze voordeel- deze maand als uiterste houdbaarheid had. Dus die wisselden vandaag nog net op tijd van eigenaar...
 
Een groot woord van dank aan Steef, Dave, Roel, Luuk, Gijs en Rens voor jullie inzet vandaag voor onze voetbaljeugd. Klasse! 

Volgende week zaterdag, 27 maart, wederom een enerverende en spectaculaire voetbaldag voor onze jeugdafdeling, dan bij VIOS '38 in Beugen. Die mag je niet missen! Zie het programma bij het nieuwsitem op de site. Tot volgende week allemaal! 

Fotoalbum klik hier

 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties