Doe mee met Rabo ClubSupport en steun Toxandria

13-09-2021
Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank beslis jij mee welke clubs de Rabobank dat steuntje in de rug geeft.
Elk jaar geeft de Rabobank een deel van de winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: de  leden van de bank beslissen mee! Zo bepalen de leden en de bank samen waar het geld naartoe gaat.
Van 4 tot 24 oktober kun jij je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. En natuurlijk stem je als lid van Toxandria op jouw eigen club en als inwoner van Rijkevoort op de grootste vereniging van het dorp. De opbrengst van de ClubSupport gebruiken we voor de aanschaf van een ontijzeringsmachine voor de beregening van onze velden. Zoals jullie iedere zomer weer kunnen zien, moeten alle reclameborden, doelen en dug-outs elke droge periode worden afgedekt of verwijderd om te voorkomen dat al onze kostbare spullen bruin worden van het roest(grond)water waarmee we de velden beregenen. Een zeer tijdrovende klus telkens weer voor onze trouwe onderhoudsploeg. Met een ontijzeringsmachine haal je het overgrote deel van het roest uit het grondwater. Een zeer zinvolle investering denken we!  
 
Dus stem van 4 tot 24 oktober oranje, stem Toxandria! Bij voorbaat dank. Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Bestuur Toxandria
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties