“De beste jeugdspelers van Nederland” komt naar Toxandria/VIOS ’38!

05-01-2021
In navolging van 10 jaar succesvol Nederlands Techniek Kampioenschap gaat de organisatie Voetbalscholing nu ‘De beste jeugdvoetballers van Nederland' organiseren. Iedereen van 7 t/m 16 jaar kan meedoen! Verdedigers, middenvelders en aanvallers. Snelle, slimme, tactische, onverzettelijke, leergierige en ambitieuze voetballers en voetbalsters: iedereen is welkom. 
Alle deelnemers krijgen gelijke kansen, want het aanbod van de oefenvormen is zo divers dat er altijd onderdelen zijn waar jij de beste in bent. Immers, voetballen doe je niet alleen met een bal en je voeten maar met je hele lichaam en… je koppie.
 
Tijdens de voorronden wordt specifiek gekeken naar:
 • Techniek
 • Uithouding
 • Snelheid
 • Doorzetten
 • Overzicht
 • Teamplayer
 • Discipline, grondhouding, communicatievaardigheden en je attitude
Talenten zijn er overal. Immers, 10 jaar het Nederlands Techniek Kampioenschap heeft destijds ook goede beroepsvoetballers opgeleverd. Denk hierbij aan spelers als Sam Lammers en Ferdi Kadioglu. Bij deze talentendagen van Voetbalscholing staan daadwerkelijk de scouts van PSV de voetballers te observeren en te beoordelen op hun vaardigheden. Zij kiezen goede spelers uit die vervolgens een ticket naar een landelijke eindronde verdienen. Deze zullen in juni 2021 in Utrecht plaatsvinden. Daar worden de definitieve winnaars bekend gemaakt voor een stage op de Herdgang bij PSV!
 
De beste meisjes dingen mee om verkozen te worden als beste jeugdspeelster van Nederland. Het mooie van alles is: echt iedereen kan aan 'De beste jeugdspelers van Nederland' meedoen. Deze dag kost maar 15 euro inclusief een officiële oorkonde van deelname aan 'De beste jeugdspelers van Nederland' plus een voetbalshirt om mee naar huis te nemen. Durf jij het aan? 

Voetbalscholing is afgelopen december al op 4 locaties gestart en zat daar helemaal vol. Wacht niet te lang, want het is een leuke voetbaldag in een voetballoze periode.
 
De procedure op een rijtje:
 1. Het accent ligt op een afwisselende voetbaldag en is voor iedere voetballer(ster) toegankelijk (getalenteerd of niet) en kost maar 15 euro.
 2. Je krijgt in de replay een persoonlijk nummer wat ook op je hesje komt te staan.
 3. De scouts van PSV gaan kijken wie er naar de finaledag van juni mogen gaan.
 4. Op deze finaledag mogen alle winnende spelers van alle voorronden (kosteloos) een 2e ronde spelen.
 5. Op de finaledag worden alleen hele goede topvoetballers gevraagd een stage te komen spelen op de Herdgang bij PSV.
 6. De beste meisjes dingen mee om verkozen te worden als beste jeugdspeelster van Nederland.
 
Voetbalscholing hanteert voor het afzetten en ophalen van uw kind het kiss-and-go-principe: 
 • Uw kind wordt door Voetbalscholing opgevangen zodra deze uit de auto stapt.
 • Uw kind wordt door de trainers begeleid naar de velden.
 • Het is niet toegestaan om te blijven kijken naar uw kind(eren).
 • Geeft u uw zoon of dochter wat te eten en te drinken mee?   
Ben jij klaar voor de uitdaging? Kom dan op zaterdag 6 februari naar het sportpark van VIOS '38 in Beugen van 10.00 uur tot 14.00 uur. 

De organisatie van deze dag speciaal voor de jeugdspelers van Toxandria en VIOS ’38 van 7 t/m 16 jaar ligt in handen van Voetbalscholing uit Velp.

Om je in te schrijven...klik je op http://voetbalscholing.nl/product/jeugdspeler/
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties