“De beste jeugdspelers van Nederland” 6 maart

24-02-2021
JAAAAA! Het gaat door! Nadat de oorspronkelijke datum van 6 februari moest worden geannuleerd vanwege de corona-maatregelen, kunnen we nu tot ons grote genoegen meedelen dat de nieuwe datum van 6 maart voor de voetbaldag "De beste jeugdspelers van Nederland" definitief doorgaat. Groen licht dus voor deze leuke voetbaldag voor de jeugdspelers van Toxandria en VIOS '38 van 7 t/m 16 jaar.
 
Omdat we ons heel goed voor kunnen stellen dat jullie honger naar de bal en naar het voetbaldveld inmiddels ongekende hoogtes zal hebben bereikt én omdat jullie al heel veel weken noodgedwongen niet meer mochten voetballen, zullen we als Toxandria voor iedere deelnemer 10 euro van het deelnamegeld van deze dag voor onze rekening nemen (deze bijdrage vanuit de club zal worden overgemaakt naar het bij ons bekende bankrekeningnummer van de speler). Deelname kost dan dus nog maar 5 euro. Nog meer reden om je -als je dat nog niet hebt gedaan- alsnog aan te melden.
 
Bij deze talentendagen van Voetbalscholing staan daadwerkelijk de scouts van PSV de voetballers te observeren en te beoordelen op hun vaardigheden. Zij kiezen goede spelers uit die vervolgens een ticket naar een landelijke eindronde verdienen. Deze zullen in juni 2021 in Utrecht plaatsvinden. Daar worden de definitieve winnaars bekend gemaakt voor een stage op de Herdgang bij PSV!
 
Voetbalscholing hanteert voor het afzetten en ophalen van uw kind het kiss-and-go-principe: 
  • Uw kind wordt door Voetbalscholing opgevangen zodra deze uit de auto stapt.
  • Uw kind wordt door de trainers begeleid naar de velden.
  • Het is niet toegestaan om te blijven kijken naar uw kind(eren).
  • Geeft u uw zoon of dochter wat te eten en te drinken mee?   
Ben jij klaar voor de uitdaging? Kom dan op zaterdag 6 maart naar het sportpark van VIOS '38 in Beugen van 10.00 uur tot 14.00 uur. 

De organisatie van deze dag speciaal voor de jeugdspelers van Toxandria en VIOS ’38 van 7 t/m 16 jaar ligt in handen van Voetbalscholing uit Velp.

Om je in te schrijven...klik je op http://voetbalscholing.nl/product/jeugdspeler/. Maar vol is vol...

Tot zaterdag 6 maart in Beugen!
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties