Bestuursmededelingen

11-12-2020
Toxandria bedankt alle mensen die op Toxandria gestemd hebben tijdens de Rabo Clubsupport. We hebben weer een mooi bedrag gesponsord gekregen van de Rabobank. We gaan hier een nieuwe ballenpomp voor kopen. Stemmers nogmaals bedankt!
 
De nieuwjaarsreceptie zal vanwege de coronamaatregelen helaas geen doorgang kunnen vinden. Wel zijn de jubilarissen bij het bestuur bekend en gaan de commissies op zoek naar een Toxandriaan en de winnaar van de Aanmoedigingsprijs.

We hopen in 2021 toch ons 90-jarig bestaan te vieren met onze leden. Liefst nog in het lopende seizoen, maar de vraag is of dit vanwege de coronacrisis gaat lukken. Mocht dit niet zo zijn, dan tillen we de viering van het 90-jarige bestaan over de zomervakantie heen. Tijdens het vieren van het 90-jarige bestaan willen we dan de jubilarissen huldigen en de Toxandriaan en Aanmoedigingsprijs bekend maken.
 
De lichtmasten langs de velden van Toxandria zijn weer keurig recht gezet en door een bedrijf gekeurd. De masten zijn veilig bevonden en zijn goedgekeurd voor de komende 5 jaar.
 
Vanwege de coronamaatregelen hebben we besloten om dit jaar geen appelactie doen.  Mocht u verlegen zitten om een gezond appeltje in de wintermaanden: onze hofleverancier Spar Max Kuijpers is in het bezit van voldoende prachtige appeltjes die hij ook nog te koop aanbiedt!

Het bestuur
 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties