Bestuursmededeling (update 3 september)

19-08-2021
Er zijn vanaf het nieuwe seizoen 2021-2022 enkele verschuivingen opgetreden binnen het hoofdbestuur en de jeugdcommissie. Bart Jonkers is per augustus de nieuwe voorzitter van de jeugdcommissie en gaat René Verkuijlen daarmee opvolgen. Daardoor zal Bart ook de plek in het hoofdbestuur als afgevaardige van de jeugdafdeling van René overnemen. René heeft besloten om zijn functie als jeugdvoorzitter neer te leggen en om als assistent-trainer van de seniorenselectie verder te gaan, om zo de overgang van jeugdspelers naar de seniorenafdeling en het integreren van jeugdspelers bij de senioren verder te verbeteren. René gaat dus onze hoofdtrainer Steef op de dinsdagen en donderdagen ondersteunen en het tweede team begeleiden op de zondag. De begeleiding van het tweede elftal is daarmee compleet en bestaat nu uit Rob Willems, René Verkuijlen en Harrie Veldpaus.

Wij als bestuur betreuren het uiteraard dat René zijn functie als voorzitter van de jeugd neerlegt, maar zijn ook zeer verheugd dat René verder gaat als assistent-trainer van het tweede elftal. We zijn ervan overtuigd dat René deze rol met verve gaat invullen en wensen hem veel succes het komende seizoen. We willen Gerard Kuijpers nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet als assistent-trainer van de selectie. Gelukkig gaat de inzet van René voor het bestuur daarmee niet verloren. René gaat binnen het bestuur de portefeuille Communicatie op zich nemen en blijft daarmee ook als bestuurslid bij Toxandria actief.  

Ook Bart Jonkers gaan we veel succes wensen met zijn nieuwe functie binnen het bestuur; we weten door zijn eerdere jarenlange inzet in het (jeugd)bestuur wat zijn kwaliteiten zijn en dat we met Bart een zeer ervaren kracht erbij hebben in ons bestuur. Doordat Bart de functie als voorzitter van de jeugdcommissie heeft overgenomen, is er in de jeugdcommissie een vacature ontstaan. We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe jeugdsecretaris. We hopen zo spoedig mogelijk deze vacature weer in te kunnen vullen, want een goed functionerende jeugdcommissie is van groot belang voor Toxandria. Want wie de jeugd heeft heeft de toekomst! Dus als je ongeveer een uurtje in de week tijd hebt, meld je dan bij Bart of het hoofdbestuur om deze mooie functie te gaan bekleden.

Het bestuur
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties