Aanmelding voor Pepe's PubQuiz nu geopend

11-10-2023
Hij komt er weer aan...Pepe's PubQuiz! Op 23 december om 20.00 uur barst het quizgeweld los in kantine Kampzicht. Inderdaad op de zaterdag voor Kerstmis en aan het begin van de kerstvakantie. Die kan op deze manier niet beter beginnen. 

Het is bijna niet voor te stellen, maar voor degenen die niet of niet meer precies weten wat zo'n supergezellige quizavond inhoudt...

Je speelt met Pepe’s PubQuiz in teams van 4 tot 6 personen een aantal rubrieken. Het gaat altijd om parate kennis. Hulpmiddelen zoals telefoons zijn dus verboden. De rubrieken gaan over allerlei onderwerpen. Soms puur kennis, soms een spelletje, raadsels of muziek, maar ook soms creatieve onderdelen. Antwoorden worden door de teams ingevuld op een antwoordformulier. Dat maakt dat iedereen constant actief mee doet aan de quiz. Een jury kijkt deze antwoordformulieren meteen na. Pepe’s PubQuiz boort een zo breed mogelijke kennis aan en wordt gecombineerd met vooral ‘leuke’ onderdelen. 

Wat maakt Pepe’s PubQuiz anders dan andere quizzen? Pepe’s PubQuiz werkt heel veel met beeld en geluid. Elke vraag komt bijvoorbeeld op het grote scherm. Bij elk “denkmoment” is er een ondersteunend muziekje wat de sfeer verhoogt. En de quiz onderscheidt zich door snelheid en originaliteit. Twee presentatoren begeleiden de quiz. 

Aanmelding kan tot 16 december a.s. via het mailadres: info@toxandria.com. Deelnamekosten 10,00 euro per team van 4 tot 6 personen. Dat is 2 eurootjes slechts (ongeveer) per persoon voor een geweldige avond in de kerstsferen van Kampzicht. Geef bij je aanmelding via de mail je teamnaam en de naam van de teamcaptain (tevens contactpersoon van je team) op. Let op: je aanmelding is pas definitief als het deelnamegeld van 10,00 euro is voldaan op het banknummer van Toxandria, NL66RABO01452014 65 onder vermelding van "PubQuiz" met daarbij je teamnaam.

Het lijkt nog ver weg 16 december, maar nu al aanmelden is wel zo slim. Vol = vol en dat zou niet de eerste keer zijn! 
 

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties