Aanmelden scheidsrechtercursus

11-12-2022
Een vereniging kan niet zonder scheidsrechters, want: zonder scheidsrechters geen voetbal. Scheidsrechtervereniging Boxmeer-Cuijk heeft het plan opgepakt om een scheidsrechterscursus als verenigingspakket af te nemen bij de KNVB en deze te promoten onder alle voetbalverenigingen in de gemeente Land van Cuijk. Door alle verenigingen te benaderen hoopt de scheidsrechtervereniging voldoende deelnemers bij elkaar te krijgen om de cursus in februari van start te kunnen laten gaan.
Vanuit het gemeentelijk sportakkoord heeft de Scheidsrechtervereniging een financiële bijdrage gekregen, zodat de cursus financieel laagdrempelig aangeboden kan worden.  Door deze bijdrage kan de cursus voor slechts 25 euro per persoon worden aangeboden i.p.v. 95 euro.
De datums van deze cursus zijn 6 februari, 6 maart, 3 april en 8 mei. De aanvangstijd is 19.00 uur en de cursus zal gegeven worden bij een vereniging in de gemeente Land van Cuijk. Het praktijkgedeelte vindt plaats bij de eigen vereniging van de cursist onder leiding van een praktijkbegeleider (gediplomeerd scheidsrechter of een ervaren verengingsscheidsrechter).
Heb je interesse om de fluit ter hand te nemen, meldt je dan via info@toxandria.com. Dan zorgen wij dat je aangemeld gaat worden voor deze cursus. Toxandria ondersteunt deze actie van de scheidsrechtervereniging van harte en het zou erg fijn zijn om weer nieuwe scheidsrechters te mogen begroeten.

Helaas is de cursus volgeboekt, je kunt je nog aanmelden maar dan kom je op een reservelijst.

Het bestuur
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties