19 november Pepe's PubQuiz

13-03-2022
De nieuwe datum voor de populaire Pepe’s PubQuiz is bekend! Na twee eerdere afgelastingen vanwege corona, zullen we nu op zaterdag 19 november a.s. 20.00 uur starten met de altijd weer supergezellige en spannende PubQuiz in kantine Kampzicht. Zet het vast in je agenda! 

Teams die zich al hadden aangemeld voor de editie van 12 maart en het deelnamegeld van 10 euro per team al hebben voldaan, doen automatisch weer mee op 19 november. Mocht je team dan niet kunnen, geef dat dan door via het aanmeldadres info@toxandria.com, dan krijg je het deelnamegeld retour gestort. Teams die zich niet hadden opgegeven: op 19 november volgt een nieuwe ronde met nieuwe kansen om de alsnog aan te melden via info@toxandria.com. Dat kan tot 12 november. Het deelnamegeld per team bedraagt 10 euro en kan bij aanmelding worden overgemaakt op de  bankrekening van Toxandria o.v.v. PubQuiz en je teamnaam: NL66RABO01452014 65.

De PubQuiz in november zal weer volgens de “ouderwetse” formule worden gehouden, dus niet als Kahoot. Voor degenen die het niet (meer) weten, nog even de PubQuiz in vogevlucht... Hoe wordt Pepe's PubQuiz gespeeld?
· Je speelt met een team van 4 tot 6 personen een aantal rubrieken.
· Met parate kennis (dus zonder hulpmiddelen) beantwoorden de teams de vragen.
· De rubrieken gaan over allerlei onderdelen. Soms puur kennis, soms een spelletje, raadsels of muziek, maar ook soms creatieve onderdelen.
· Antwoorden worden door de teams ingevuld op een antwoordformulier. Dat maakt dat iedereen constant actief mee doet aan de Quiz. Pepe’s jury kijkt deze antwoordformulieren ter plekke na.
· Pepe probeert een zo breed mogelijke kennis aan te boren, gecombineerd met vooral 'leuke' onderdelen.
· Terwijl je de Quiz speelt kunnen de teams prima een drankje drinken of een hapje nemen..
· Tussendoor is een pauze.
· Pepe's PubQuiz werkt heel veel met beeld en geluid. Elke vraag komt bijvoorbeeld op het scherm. Bij elk "denkmoment" is er een ondersteunend sfeervol muziekje.
· Het is vooral leuk! Het competitie-element komt vanzelf!
· Rond de klok van 23.00 uur volgt de eindstand en de prijsuitreiking, waarna er nog uitgebreid nageborreld kan worden.

Speel gezellig mee met je team, je vrienden of vriendinnen!

De organisatie vanuit Toxandria ligt ook in november weer in de ervaren handen van de Veteranen aka The Vets

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties