Oud-trainer Arie van Opbergen overleden

07-06-2024
Wij ontvingen het droevige bericht dat oud-selectietrainer Arie van Opbergen op 76-jarige leeftijd is overleden.
 
Arie was trainer van Toxandria van 1980 – 1983. Hoogtepunt in zijn carrière bij Toxandria was de 2e plaats in de 2e klasse 205 in het seizoen 1982/1983 (DSV werd dat jaar kampioen). Na een legendarische promotiewedstrijd tegen De Willy’s in Sint Anthonis met een 1-0 winst, promoveerde Toxandria 1 voor de eerste keer in zijn geschiedenis naar de 1e klasse van de afdeling Maasbuurt. In de bijlage rechts de elftalfoto van Toxandria na de promotiewedstrijd, met staand links Arie.
 
Arie, ongetwijfeld de meest humoristische trainer in de Toxandria geschiedenis, was ook de ontwerper van het Toxandria logo. Dit logo wordt nog steeds gebruikt.

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties