Speel mee met het Toxandria EK 2024 Spel

25-05-2024
Toxandria organiseert in 2024 al weer voor de 13e keer een groots opgezet poolspel met het EK/WK voetbal. Op 14 juni om 21:00 uur start het EK in München met de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland. Bondscoach Ronald Koeman gaat zijn manschappen klaarstomen voor een hopelijk wervelend optreden van Oranje op het hoogste Europese voetbalpodium.

Meedoen aan het Toxandria EK 2024 Spel is heel simpel. Ga naar www.toxandria.info en vul online het deelnameformulier in. Voor maar € 7,00 ding je dan al mee naar een van de vele prijzen uit het prijzenpakket. Zo vallen de beste 50 voorspellers in de prijzen. Daarnaast verloten we elke wedstrijddag onder alle deelnemers een originele flesopener en verloten we 5 Oranje supportersshirts en 10 gouden voetballen. Iedereen maakt kans op een prijs dus! Al met al een prijzenpot van zo'n 5.000 euro en totaal 90 prijzen om te winnen. Bovendien is er dit jaar ook een teamcompetitie, waaraan je met een team van 5 deelnemers (gratis!) extra kunt meedoen. Ook daarmee zijn geweldige prijzen te winnen voor de beste 3 teams. Klik voor een overzicht van alle prijzen op de gelijknamige button.

Ook deze editie van de voetbalpool zullen wij je regelmatig via de e-mail op de hoogte houden van de door jou persoonlijk behaalde punten en de tussenstand van het Toxandria EK 2024 Spel. Die kun je natuurlijk ook altijd online volgen via deze website onder de button standen.

Wil je tijdens het komende EK in Duitsland de spanning van jouw voorspellingen in het EK 2024 Spel voelen en meedingen naar een van de prachtige prijzen, vul dan voor 14 juni 20:00 uur via www.toxandria.info jouw deelnameformulier in. Maar vaker meedoen en je winkans zo vergroten mag natuurlijk ook.

Speel mee en win!

Organisatie Toxandria EK 2024 Spel

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties