Aloha! Hawaii Party bij Toxandria 26 mei

29-04-2024
Aloha! We gaan met alle Toxandrianen, supporters, vrijwilligers en iedereen die zin heeft in een tropisch feestje -inclusief cocktails, shotjes en Desperado's- het seizoen 2023-2024 in tropische sferen afsluiten in Kantine Kampzicht.

Toxandria VR18+1, ook bekend als De Kanonnen Van Tox, gaan er een geweldig feest van maken zondagmiddag 26 mei tijdens en na de laatste thuiswedstrijd van Toxandria 1 tegen SVS. Daarbij komen ook de liefhebbers van Nederlandstalige feestmuziek zeker aan hun trekken. Rond de klok van 17 uur is er namelijk een wervelend optreden van volkszanger Appie Hein, Koning van de Gein. Wil je vast in de stemming komen, check dan de videoclips van Appie: http://www.zangerappiehein.nl/youtube/. Dat wordt Feesten met de hoofdletter F!  

Trek je meest foudte (of mooiste) Hawaii blouse uit de kast, doe je meest sexy bermuda aan en verdien een gratis shotje bij binnenkomst. Laat je verrassen door tropische activiteiten en cocktails die De Kanonnen in petto hebben!

Tot 26 mei. Hawaii Party Time!

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties