Kantinepersoneel gezocht

05-11-2023
Kantine Kampzicht is op zoek naar extra personeel, voor hulp achter de bar. Ben jij gastvrij, hou je van gezelligheid en ondertussen werken in een klein en gedreven team en dat tegen een leuke vergoeding, dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring in de horeca is meegenomen, maar hoeft niet. We leren je graag de fijne kneepjes van het vak tijdens je werkzaamheden. Om achter de bar te staan en te tappen moet je minimaal 18 jaar zijn.
Wil jij meehelpen om onze kantinebezoekers zo goed mogelijk te bedienen, dan horen we dat graag. Wil je meer weten, informeer dan bij Frans Janssen of René Verkuijlen, op het sportpark, de telefoon, of via de mail: 
fransjanssen@toxandria.com, tel. 0485 - 37 15 23
reneverkuijlen@toxandria.com, tel. 06-10 80 82 86

.  
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties