Erelid Niek Wijnhoven overleden

14-11-2023
Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Niek Wijnhoven is overleden. Niek was in de jaren tachtig en negentig een veel gezien Toxandriaan op sportpark Kampzicht. Hij was drie seizoenen bestuurslid in de jaren 1982 tot 1985. Aansluitend, van 1985 tot 1994, was Niek gedurende negen seizoenen wedstrijdsecretaris van onze vereniging. Daarnaast bekleedde hij ook nog de functie van seniorenleider. Voor zijn verdiensten voor Toxandria werd Niek benoemd tot erelid van de club.
Hoewel we wisten dat Niek al even ziek was, kwam zijn overlijden toch nog onverwacht. We hebben Niek leren kennen als een erg betrokken lid van Toxandria, zowel tijdens zijn bestuurslidmaatschap als in de jaren erna als supporter van de club. 

We wensen de naasten van Niek heel veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen. 

Bestuur Toxandria
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties