Cornelissen Groep nieuwe shirtsponsor Toxandria 2

10-09-2023
Toxandria 2 heeft een nieuwe shirtsponsor! De Cornelissen groep heeft haar naam voor de komende jaren verbonden aan Ut Twed van Toxandria. Uit handen van voorzitter Cees de Wit mochten Lisa en Luc Cornelissen zondag 10 september het eerste shirt in ontvangst nemen. 

Landbouwexploitatiebedrijf Cornelissen BV is in de jaren 40 als familiebedrijf opgericht als een gemengd bedrijf met kippen, koeien en varkens. Halverwege de jaren 80 zijn de activiteiten uitgebreid en zijn er biggen- en vleesvarkenslocaties gerealiseerd (zowel gekocht en gehuurd als gebouwd) om zoveel mogelijk van de eigen geproduceerde biggen in eigen beheer groot te brengen tot vleesvarken. Deze vleesvarkens worden in eigen beheer aan de slachterij verkocht. Vandaag de dag bestaat het bedrijf uit een 10tal vestigingen. Ondertussen zijn er 3 generaties werkzaam op de bedrijven en zorgen die samen met de werknemers voor de best mogelijke zorg voor de varkens.
 
Naast het fokken van varkens wordt er d.m.v. zonnepanelen ook een groot deel van de benodigde energie, zelf geproduceerd. Het interne transport wordt met eigen vrachtwagens verzorgd; met intern transport wordt bedoeld het verplaatsen van de biggen vanaf de biggenstal of zeugenlocatie naar de vleesvarkensbedrijven elders worden gebracht. Verder wordt er m.b.v. eigen vrachtwagens en tractors mest uitgereden. En is er een mestverwerkingsinstallatie om de overige mest verantwoord te verwerken.

Namens Toxandria en vooral ook de spelers en leiding van Toxandria 2 willen we Cornelissen BV heel erg bedanken voor hun support aan club! 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties