Fiësta Mexicana de Toxandria!

13-05-2023
Op zondag 21 mei gaan we het seizoen 2022-2023 feestelijk afsluiten. Ut Twed gaat deze zondagmiddag zorgen voor een topfeestje in Mexicaanse sferen in kantine Kampzicht. Zin in Mexicanos, Nacho's, Desperados, Tequila en Mexicaanse muziek? Laat dan je snor staan en haal je sombrero uit de kast en haast je naar Kampzicht zondag. Andale andale! Arriba arriba! 

Kom op tijd en ontvang een heerlijk shotje tequila bij binnenkomst. We starten om 14.30 uur, zodat we in Mexicaanse sferen de ontknoping van de competitie van Ut Urst kunnen beleven.

Na afloop van de wedstrijd van Toxandria 1 liggen er voor de trouwe supporters van Ut Urst twee felbegeerde Toxandria consumptiemunten te wachten in Kampzicht. Redenen genoeg dus om er de laatste zondag van het seizoen een geweldig feest van te maken met alle Toxandrianen en supporters!

Bienvenido amigos!

Organisatie Ut Twed

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties