Nieuwe bestuurstafel voor Toxandria

02-02-2023
Ooit zat Freddy Heineken aan het hoofd van de nieuwe bestuurstafel van Toxandria...

Deze week is de bestuurstafel van Toxandria vervangen door een nieuw exemplaar. Nou ja... nieuw... Het is een gerestaureerd exemplaar die ooit in de directiekamer van Heineken in Amsterdam stond. Via via kwam deze prachtige en authentieke tafel terecht in Rijkevoort, bij hout- en interieurbouw Als van Houts. De eigenaren van Als van Houts onderhouden al jaren een warme band met Toxandria (logisch als je er al van kindsaf aan voetbalt), dus het lijntje was snel gelegd toen de vraag kwam of Als van Houts een nieuwe tafel voor ons kon verzorgen.

De tafel is voor Toxandria exact op maat gemaakt en naar wens aangepast en prijkt vanaf heden in de bestuurskamer van Toxandria. Als hij net zolang meegaat als de vorige -en daar gaan we vanuit- dan zal ook de volgende generatie bestuurders nog menig uurtje aan deze legendarische tafel doorbrengen.
 
Voorzitter Cees nam als eerste een biertje (geen Heineken...) aan de directietafel c.q. bestuurstafel....

Als van Houts bedankt!

Bestuur Toxandria
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties