Gerard Kuijpers Toxandriaan van het Jaar

09-01-2023
Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van 2023 op 8 januari, werd in een goed gevulde kantine Kampzicht clubicoon Gerard Kuijpers gehuldigd als Toxandriaan van het Jaar 2022. Nadat Rens namens Toxandria 1 als organisatie van de nieuwjaarsborrel de nodige hints had weggegeven in een soort van moderne bingovariant, werd duidelijk dat Gerard, beter bekend als Grad, dit jaar met de titel aan de haal zou gaan.

Grad is al sinds zijn 15e lid van Toxandria en kwam als actief voetballer jarenlang uit voor het vlaggenschip van de club, Toxandria 1. Gevreesd bij de tegenstander vanwege zijn snoeiharde schot. Als laatste man heersend, sturend en regisserend.
Naast zijn eigen voetbalcarriere, startte Grad ook een loopbaan als voetbaltrainer en -leider. Eerst in de jeugd bij zoon Tom, later ook bij de senioren. Na enkele omzwervingen in de regio, keerde Grad enkele jaren geleden weer terug bij “zijn” Toxandria als trainer/coach en zit hij tegenwoordig als assistent-coach bij Toxandria 1 wekelijks op de bank.

Een terechte onderscheiding voor deze op-en-top Toxandriaan. Gefeliciteerd Grad!      
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties