Sponsor Toxandria helemaal gratis!

21-11-2022
Het is weer bijna Sinterklaas en Kerstmis. In deze tijd gaan we weer volop online onze inkopen doen. Al jaren hebben we hier een banner voor op onze website. Hier willen we nog eens een keer de aandacht op vestigen. Het werkt als volgt: 

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website: http://www.toxandria.com.

Op de homepage van Toxandria staat links onderaan een banner met het logo van Sponsorkliks erop. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Toxandria een commissie op, terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt voor je aankoop. Het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Toxandria kunt je terecht bij 4500 restaurants, waarbij elke bestelling of reservering via Sponsorkliks de club geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt. 

Het bestuur
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties