Bekerprogramma Toxandria 1

04-08-2022
Het bekerprogramma van Toxandria 1 voor het seizoen 2022-2023 is bekend. Een interessante loting! 

Ut Urst opent de bekercompetitie met een wedstrijd die vooral de kersverse trainer Pierre Hermsen zal aanspreken. In vierdeklasser Gassel treft Toxandria de ploeg waar Pierre jarenlang aan het roer stond. Een mooi weerzien voor onze nieuwe coach. De week erna spelen de oranjehemden tegen promovendus Sambeek. De ploeg uit de gelijknamige plaats wist zich via de nacompetitie te verzekeren van promotie naar de vierde klasse. Een mooie krachtmeting voor de onzen. De laatste wedstrijd zal -in ieder geval op papier- de lastigste worden. Dan staat een uitwedstrijd tegen de kampioen van vorig jaar op de rol: Constantia. Vorig seizoen was de ploeg uit Wanroij duidelijk een maatje te groot. Zou dat nog steeds het geval zijn, nu de kampioenen twee klassen hoger spelen? We zullen het zien. Sowieso begint Toxandria voor het eerst in jaren weer als underdog aan de beker, als enige vijfdeklasser. Alle duels worden om 14.30 uur afgetrapt. Het Oranjelegioen kan zich weer laten zien én horen! 

4 september: Gassel 1-Toxandria 1
11 september: Toxandria 1-Sambeek 1
18 september: Constantia 1-Toxandria 1
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties