Nieuwe indeling 2022/2023 Toxandria 1 bekend

08-07-2022
Toxandria 1 zal in het nieuwe seizoen 22/23 na de degradatie uit de vierde klasse uitkomen in de vijfde klasse D. In deze klasse treft Ut Urst een mix van Oost-Brabantse en Noord-Limburgse clubs. In  mede-degradant De Zwaluw treffen de oranjemannen een oude bekende van afgelopen seizoen. Met de overige clubs volgt een hernieuwde of een allereerste kennismaking. Kijk in de bijlage rechts waar het oranjelegioen komend seizoen naar toe zal reizen. . 

Vijfde klasse D (Zuid II): 
Toxandria
VCA (Sint Agatha)
De Zwaluw (Oeffelt)
Leunen 
BVV’27 (Blitterswijck)
Holthees-Smakt 
RKDSO (Lomm)
RESIA (Wellerlooi)
Astrantia (Middelaar)
SVOC’01 (Oirlo-Castenray)
SVS Stevensbeek
Sporting ST (Swolgen-Tienray)

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties