Jubileum 90 jaar Toxandria klein maar fijn gevierd

01-06-2022
Toxandria bestond op 31 mei 2021 90 jaar. Een mooie gelegenheid om even bij stil te staan. Een mooie gelegenheid voor een bescheiden feest (en op naar een groots eeuwfeest). Helaas gooide corona tot tweemaal toe roet in het eten. Nog net in het jubileumjaar werd een geschikt weekend gevonden om alsnog een feestje te bouwen: het weekend van 28 en 29 mei. 

Het weekend werd op zaterdag afgetrapt met een trip van de jeugd JO13 tot en met JO19 naar pretpark Toverland in Sevenum. In de avond gingen de voetjes van de vloer in dorpshuis De Poel bij de golden oldies van regioband -met Rijkevoorts tintje- Fake Grass. 

Op zondag stroomde kantine Kampzicht vol voor een feestmiddag. Terwijl op het hoofdveld de jongste voetbaljeugd zich vermaakte met diverse spellen van Fun Pro, mocht voorzitter Cees van de KNVB-afgevaardigde de felicitaties in ontvangst nemen voor de 90ste verjaardag van de club. Even later werden de jubilarissen van de afgelopen twee jaren gehuldigd en werden de winnaar van de Aanmoedigingsprijs en de Toxandriaan van het Jaar bekend gemaakt (zie de nieuwsberichten op de site). Last but not least mocht ons oudste Toxandria-lid Marius Verheyen het eerste exemplaar van het prachtige jubileumboek in ontvangst nemen van de Kikkerleer redactie. Alle leden krijgen een exemplaar van het fraaie boekwerk binnenkort in de brievenbus. 

De 90ste verjaardag van Toxandria werd zo feestelijk afgesloten. Op naar de 100! +

Voor de foto's klik hier
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties