Jubilarissen 2020/2021 gehuldigd

01-06-2022
Tijdens het jubileumfeest ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Toxandria afgelopen zondag, werd ook stilgestaan bij de jubilarissen die de club heeft voortgebracht in 2020 en 2021. Normaal gesproken worden de jubilarissen tijdens de Nieuwjaarsreceptie gehuldigd, maar de afgelopen 2 jaar kon dit clubfeest op de eerste zondag van het nieuwe jaar helaas geen doorgang vinden. Het jubileumfeest bood de ideale gelegenheid om de jubilarissen alsnog in de spotlights van een volle kantine Kampzicht te zetten.

Het was een hele lijst aan jubilarissen ditmaal, die hopelijk helemaal up-to-date is. Het registreren blijft een combinatie van mensen- en computerwerk...  Helaas konden niet alle jubilarissen "live" aanwezig zijn deze middag. De felicitaties namens de club zijn er niet minder om. 

25 jaar lid:
Berny Poorts
Sjoerd Brouwers
Kjeld Geene
Teun Schaminee
Leon van den Heuvel
Dave Albers
Twan Dekkers
Niels Ebben
Gydo Fransen
Daan Hendriks
Nick van de Ven
Ard Gerrits

40 jaar lid:
Fabian Koninkx
Arie Wijnen
Eddy van den Oever
Bart van de Pas
Johnny van Sambeek

50 jaar lid:
Anton Arts
Wiel Gerrits
Wim van Sambeek
Frank Weren
Mario Kuijpers
Ton van Duren
Marius Martens

60 jaar lid:
Jan Verkuijlen
Jos van de Pas
Gerard van de Pas

Bedankt jubilarissen voor jullie clubtrouw en natuurlijk hopen we jullie allemaal nog lang als lid van onze mooie club te mogen koesteren. 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties