Niels Welten wint Aanmoedigingsprijs

30-05-2022
Niels Welten heeft tijdens de jubileumfestiviteiten rondom de 90e verjaardag van Toxandria de Aanmoedigingsprijs 2020/2021 in ontvangst mogen nemen. Het was een gezellige drukte in kantine Kampzicht zondagmiddag 30 mei, toen een bestuursdelegatie zijn opwachting maakte voor een zeer zorgvuldig ingestudeerde variant van de aloude kwis Wie van de Drie. Na de diepte-interviews met de 3 meneren die zich allen voordeden als de Winnaar van de Aanmoedigingsprijs 2020/2021, stapte uiteindelijk de echte winnaar naar voren, meneer 1, aka Niels Welten. Niels is al enkele jaren een vaak  geziene bezoeker van ons sportpark. Op de zaterdagochtenden om de jeugd en zijn eigen kroost te begeleiden en te zien voetballen, 's middag onder de lat bij de veteranen. Doordeweeks als jeugdkeeperstrainer en sinds enkele maanden ook als seniorenkeeperstrainer. Ook was Niels actief betrokken bij de totstandkoming van het jubileumboek Toxandria 90 jaar. Een terechte blijk van waardering dus vanuit de club voor een vrijwilliger die wekelijks veel tijd en energie in onze jarige club steekt, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Proficiat Niels!    
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties