Oproep voor damesvoetbal bij Toxandria

18-02-2022
Beste (dames)voetballiefhebbers,

Enkele dames in Rijkevoort willen weer proberen om het damesvoetbal bij Toxandria op de kaart te zetten. Via de social media gaat al een post rond met een oproep om te inventariseren of er dames zijn die interesse hebben om weer een dameselftal op de been te brengen. Wij als bestuur staan voor de volle 100% achter dit initiatief en plaatsen de oproep graag op de site van Toxandria omdat wij van mening zijn dat een dameselftal een zeer positieve inbreng heeft in onze vereniging. 
,
Dus dames: mocht je interesse hebben om bij Toxandria (weer) in een dameselftal te gaan voetballen, stuur dan een bericht naar damesteamtoxandria@gmail.com met daarin je naam, je leeftijd en je  voetbalervaring.

Het bestuur

 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties