Steun Toxandria middels de Vriendenloterij

15-09-2021
Toxandria heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor Toxandria meespelen in de VriendenLoterij.
 
Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze Toxandria. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.
 
Een keer in de zoveel tijd brengen wij als Toxandria de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.
 
Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.
 
Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.
 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties