Fotoshootdag Toxandria

06-09-2017
Komende zaterdag spelen bijna alle jeugdteams en de veteranen een thuiswedstrijd. Er zal dan van alle spelers en speelsters, leiders en trainers een profielfoto gemaakt worden. Deze foto’s komen op de teampagina van je eigen team op de website van Toxandria. Ook zal er een teamfoto gemaakt worden voor de website.

Kom op tijd voor de wedstrijd
Om dit te kunnen doen vraag ik aan alle teams om op tijd (iets eerder dan normaal) aanwezig te zijn, minimaal een kwartier voor de afgesproken aanwezigheidstijd, om genoeg tijd te hebben om de foto’s te maken. Probeer er voor te zorgen dat alle spelers en leiders en trainers van je team -ook die eventueel geblesseerd zijn of met een ander team moeten spelen- aanwezig zijn. Hou rekening met de wedstrijdbepreking en warming-up. Je mag als team ook eerder komen, ik ben er de hele dag.

Bij de wedstrijden die om 9.30 uur en om 10.30 uur beginnen, dit zijn JO9-1, JO9-2, JO11-1 en JO11-2, graag nog iets eerder dan een kwartier voor de aangegeven aanwezigheidstijd aanwezig zijn, omdat er dan twee teams tegelijkertijd op de foto gaan.

Tot zaterdag,
Sportfotograaf@Harrie Veldpaus
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties