Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria verliest nipt van de Zwaluw
Toxandria heeft op bezoek tegen De Zwaluw in Oeffelt een onverdiende kleine nederlaag geleden. De eindstand 2-1 stond al na 6 minuten op het scorebord.
De eerste de beste aanval van de thuisploeg in de eerste minuut werd bij de 2e paal slecht verwerkt en de oranjemannen keken al meteen tegen een achterstand aan. Nog geen 3 minuten later verdubbelde De Zwaluw de voorsprong, toen wederom een voorzet vanaf rechts knullig verdedigd werd en de thuisploeg van kortbij kon scoren: 2-0. Toxandria was nu wakker en 2 minuten later werd een goed lopende aanval van Toxandria op ongeoorloofde manier in de 16 onderbroken. Rens mocht vanaf 11 meter aanleggen voor de aansluitingstreffer: 2-1. Hierna golfde het spel op en neer met meer kansen voor Toxandria, maar de beste kans op de gelijkmaker werd helaas gemist: Melvin zag zijn stift over de keeper mislukken, zodat de ruststand met een 2-1 voorsprong voor De Zwaluw aanbrak.
Na de rust eenzelfde spelbeeld, waarin Toxandria probeerde de gelijkmaker te scoren maar ondanks verwoede pogingen lukte het de gasten niet meer om een verdiend punt mee naar Rijkevoort te nemen.

Volgende week komt Montagnards uit Bergen op bezoek, zodat de oranjemannen wederom kans hebben op de eerste driepunter.