Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Na verlies tegen VIOS ook verlies tegen Achilles
Na het debacle van vorige week tegen Vios'38, waarin een op het oog inspiratieloos en zwak Toxandria verloor van een matig Vios, was het de Oranjemannen er alles aan gelegen om tegen Achilles uit de Reek een goed resultaat te behalen.
Toxandria en Achilles maakten er de eerste helft een leuke partij voetbal van, waarin beide ploegen de kans hadden om na 45 minuten met een voorsprong te gaan rusten. Maar omdat Bastiaan onregelmentair werd tegengehouden toen hij alleen op de keeper afging en de spits van Achilles vrij voor doelman Dave de bal niet goed onder controle kreeg, bleef het 0-0 tot de thee.
De tweede helft was minder van kwaliteit maar Toxandria kreeg in de 60e minuut de kans op 1-0, maar de bal van Jesse verdween net langs de verkeerde kant van de paal. In de 73e minuut kwam Achilles onverwacht op 0-1, toen een diepe bal naar de rechterspits prima werd voorgezet en prachtig met het hoofd werd afgerond. Toxandria probeerde met de laatste krachten een verdiend punt te redden, maar de krachten vloeiden weg zodat Achilles met een gelukkige overwinning huiswaarts keerde.
Met het spel en inzet was niets mis en als de oranjemannen zo verder gaan komen er nog punten genoeg om de nacompetitie te ontlopen. Volgende week gaan we op bezoek in Mill bij Juliana.